Appelman Appelman logo
Nieuwlandersingel 53 1814 CK Alkmaar 072 512 32 29

Incasso

Een betaling die uitblijft? Neem een incasso-advocaat van advocatenkantoor Appelman in de arm. In alle jaren dat het advocatenkantoor bestaat hebben onze advocaten al meer dan 1000 zaken behandeld.

Appelman Advocaten; ook voor incassozaken

Advocatenkantoor Appelman is in 1989 opgericht door dhr. P. Appelman. Samen met zijn collega’s Mr. Johan de Haan en Mr. Franky Menso heeft het kantoor al meer dan 60 jaar ervaring in de advocatuur. In alle jaren dat het advocatenkantoor bestaat hebben onze advocaten al meer dan 1000 zaken behandeld.

Wij staan garant voor ter zake kundigheid en betrokkenheid bij onze cliënten. Heeft u een incassozaak? Een kennismakingsgesprek van een half uur is kosteloos. Bel vandaag nog om een afspraak te maken (072 – 512 32 29).

Mr. Johan de Haan; de incassoadvocaat van Appelman advocaten

Onze advocaten hebben verschillende expertises. Zit u met een incassozaak? Dan is Mr. Johan de Haan uw specialist. Mr. Johan de Haan voert een algemene praktijk en legt zich daarin specifiek toe op huurrecht, arbeidsrecht en incassozaken. In het huidige economische klimaat neemt het aantal incassoprocedures een vlucht. Particulieren en bedrijven kunnen steeds moeilijker hun rekeningen betalen. Zit u met openstaande posten? Wacht niet langer af, maar neem contact op met incassoadvocaat Mr. Johan de Haan.

Waarom u Mr. Johan de Haan kiest als incassoadvocaat

  • hij is gespecialiseerd in incassozaken
  • hij boekt goede resultaten
  • hij heeft een uitgebreid netwerk aan incassospecialisten, deurwaarders en gerechtsdeurwaarders

Wanneer neemt u contact op met Mr. Johan de Haan?

U kunt o.a. contact opnemen met Mr. Johan de Haan wanneer:

  • u kampt met een wanbetaler
  • u problemen heeft met incasso’s
  • u beslag wilt laten leggen op goederen
  • u een kort geding wilt aanspannen tegen een wanbetaler
  • u een debiteur failliet wilt laten verklaren

Hulp nodig?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van een half uur via het contactformulier of mail of bel ons direct via info@appelman.nl of bel 072 – 5123 229. U kunt er ook voor kiezen om teruggebeld te worden. Vul dan het formulier aan de rechteronderzijde in.

Overigens is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de kosten. Lees daarvoor de pagina’s gesubsidieerde rechtsbijstand en tegemoetkoming advocaatkosten door.

Bel mij terug