Franky Menso

Franky Menso is een zeer ervaren advocaat gevestigd in Alkmaar. Hij heeft zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder personen- en familierecht, strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en arbeidsrecht. Met meer dan 30 jaar ervaring als advocaat heeft hij een uitgebreide kennis opgebouwd die hem in staat stelt om zijn cliënten op een effectieve manier bij te staan.

Als deskundige in zijn vakgebied weet Franky Menso hoe belangrijk het is om persoonlijk betrokken te zijn bij zijn cliënten en hun zaak. Hij begrijpt dat juridische kwesties vaak ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor het leven van mensen, en doet er alles aan om de belangen van zijn cliënten te behartigen en tot de best mogelijke uitkomst te komen.

Naast zijn werk als advocaat, heeft Franky Menso een passie voor hardlopen, muziek en klassieke auto’s. Hij is ook een fervent liefhebber van films van voor 1980.

Als advocaat staat Franky Menso bekend om zijn integriteit en professionaliteit. Zijn jarenlange ervaring, gecombineerd met zijn expertise en persoonlijke betrokkenheid, maken hem de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een deskundige advocaat.

E: [email protected]

T: 072 512 3229

Rechtsgebiedenregister

Mr. F.R. Menso heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk;
– Personen- en familierecht;
– Psychiatrisch patiëntenrecht;
– Strafrecht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Waarom ons

Gratis kennismakingsgesprek

5000+ zaken behandeld

Flexibel én voordelig

Ook pro-deo

30+ jaar ervaring