Omgangsregeling

Gaat u scheiden of bent u al gescheiden en heeft u samen kinderen? Dan dient u beiden zorg te dragen aan de opvoeding van uw kinderen. In veel gevallen komen partner en ex-partner zonder tussenkomt van een rechter tot een goede omgangsregeling, maar in sommige gevallen worden deze afspraken gemaakt met de tussenkomst van een advocaat/mediator en/of rechter.

Appelman advocaten; voor een eerlijke omgangsregeling

Advocatenkantoor Appelman is in 1989 opgericht door dhr. P. Appelman. Samen met zijn collega’s Mr. Johan de Haan en Mr. Franky Menso heeft het kantoor al meer dan 60 jaar ervaring in de advocatuur. In alle jaren dat het advocatenkantoor bestaat hebben onze advocaten al meer dan 1000 zaken behandeld.

M.r. F.R. (Franky) Menso; voor raad en daad bij een goede omgangsregeling

Onze advocaten hebben verschillende expertises. M.r. F.R. (Franky) Menso is bij advocatenkantoor Appelman gespecialiseerd in personen- en familierecht, waar een goede omgangsregeling bij een echtscheiding bij hoort.

Waarom u Mr. Franky Menso kiest als familierechtadvocaat

 • hij is gespecialiseerd in personen- en familierecht
 • hij boekt goede resultaten

Wanneer neemt u contact op met Mr. Franky Menso

 • U kunt o.a. contact opnemen met Mr. Franky Menso wanneer:
  • u gaat scheiden van uw partner en advies nodig heeft
  • u geen goede omgangsregeling kan treffen met uw ex-partner
  • u hulp nodig heeft bij het vaststellen van een ouderschapsplan
  • u niet meer tevreden bent met de huidige omgangsregeling

Afspraak maken

U kunt Mr. Franky Menso bellen op 072 – 512 32 29 of e-mailen op fmenso@appelman.nl Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt een half uur. Als u van tevoren uw problemen en vragen op papier zet en deze aan Mr. Franky Menso mailt, kan hij zich goed voorbereiden op het gesprek. Zo haalt u het onderste uit de kan.

Praktijksituaties

Onder arbeidsrecht verstaan we alle rechtsregels die betrekking hebben op de arbeidsverhouding tussen werkgevers en werknemers in de private en publieke sector..

Lees meer