Johan de Haan

Johan de Haan is een ervaren advocaat met een focus op huurrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrechtincassozaken en procesrecht. Als advocaat te Alkmaar sinds 1994 heeft hij ruime kennis en expertise opgebouwd in deze rechtsgebieden. Johan is geboren in 1961 en is getrouwd en vader van drie kinderen.

Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van het huurrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, incassozaken en procesrecht, is Johan de Haan een deskundige en betrouwbare advocaat. Hij is in staat om complexe juridische vraagstukken op een heldere en duidelijke manier uit te leggen en te vertalen naar de specifieke situatie van zijn cliënten.

Johan staat bekend om zijn persoonlijke benadering en zijn betrokkenheid bij zijn cliënten. Hij neemt de tijd om goed te luisteren naar hun problemen en behoeften en zet zich volledig in om hen te helpen bij het bereiken van de beste oplossing. Door zijn doortastendheid en vastberadenheid weet hij altijd het beste resultaat te behalen voor zijn cliënten.

In zijn vrije tijd is Johan een enthousiast sporter en gaat hij regelmatig roeien en skeeleren met zijn kinderen. Dit geeft hem niet alleen de nodige ontspanning, maar helpt hem ook om scherp en alert te blijven in zijn werk als advocaat.

E: [email protected]

T: 072 512 3229

Rechtsgebiedenregister

Mr. J. de Haan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht;
– Huurrecht
– Personen- en familierecht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Waarom ons

Gratis kennismakingsgesprek

5000+ zaken behandeld

Flexibel én voordelig

Ook pro-deo

30+ jaar ervaring

Woensdag inloopspreekuur