Extra korting bij verzoek om pro-deo

Korting op eigen bijdrage bij doorverwijzing Juridisch Loket

Heeft u een vraag aan het Juridisch Loket? Dat betekent waarschijnlijk dat u een rechtsgeschil heeft. Of dat u juridische informatie wilt. Bij het Juridisch Loket kunt u terecht voor deskundig gratis advies, maar dit is wel bedoeld voor mensen met een laag inkomen (pro-deo grens). In het geval voor uw kwestie rechtsbijstand door een advocaat nodig is, zullen zij u doorverwijzen. U kunt dan korting krijgen op de eigen bijdrage bij pro-deo. We leggen u graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Let op: het Juridisch Loket is bereikbaar via 0800 – 8020.  Via het Juridisch Loket kunt u vragen om een doorverwijzing naar een van de advocaten van Advocatenkantoor Appelman.

Korting op de eigen bijdrage

Advocatenkantoor Appelman is al ruim 30 jaar een van de grootste specialisten in de omgeving van Alkmaar op het gebied van het personen- en familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, BOPZ-zaken en mediation. Komt u voor gefinancierde rechtsbijstand (ook wel: toevoeging of pro-deo) in aanmerking, dan betaalt u alleen een eigen -door de Raad voor rechtsbijstand opgelegde- bijdrage. U kunt op deze eigen bijdrage een korting krijgen van €53,- indien u door het Juridisch Loket naar uw advocaat bent doorverwezen. U bent voor de zaak dan alleen de eigen bijdrage -inclusief korting- verschuldigd; u zult bij ons niets extra kwijt zijn zolang er geen sprake is van een procedure.

Als het juridisch loket u doorverwijst krijgt u een diagnosedocument waarin onder meer uw juridische vraag staat omschreven. U kunt dit diagnosedocument per mail krijgen, maar u kunt het ook ophalen bij een van de vestigingen van het Juridisch Loket. In Alkmaar, is dit Noorderkade 116, (1823 CJ). U kunt de verwijzing telefonisch aanvragen op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur via 0800-8020 (kosteloos). U kiest dan voor de optie: “ik bel voor een diagnosedocument”. Is bellen geen optie, dan kunt u gebruik maken van de inloopspreekuren van het Juridisch Loket Alkmaar op maandag en woensdag van 9.00 uur tot 11.00 uur. U krijgt dan een korting op de eigen bijdrage.

Hier kunt u meer lezen over doorverwijzingen.

Strafrechtadvocaat

Ingeval van een strafzaak is het altijd raadzaam u te laten bijstaan door een deskundige advocaat. Immers, bij een strafzaak zijn veelal grote belangen gemoeid. Dhr. mr. F. Menso heeft jarenlange ervaring in het strafrecht en allerhande zaken behandeld op het gebied van de Opium wet, Wegenverkeerswet (dronken rijden, het veroorzaken van een ongeval), maar ook bij diefstal, mishandeling etc. Zijn bijstand geldt niet alleen bij gerechtelijke procedures, maar ook daarbuiten bijvoorbeeld wanneer u wordt uitgenodigd voor een verhoor op het politiebureau omdat u wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit of wanneer u van het Openbaar Ministerie een voorstel ontvangt tot het aangaan van een schikking. Indien u daarvoor in aanmerking komt werkt dhr. Menso ook op toevoeging.

Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u een daadwerkelijk juridisch geschil of wenst u juridisch advies? Wij lichten door middel van een gratis kennismakingsgesprek graag toe wat we voor u kunnen betekenen. Als u deskundige rechtsbijstand wilt en u daarbij het kostenplaatje niet uit het oog wilt verliezen, dan is er eigenlijk geen andere keuze dan voor ons kantoor. Niet voor niets staan wij al meer dan dertig jaar particulieren en het mkb bij op diverse rechtsgebieden. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek zullen we de haalbaarheid van uw zaak in kaart brengen en zullen we u zorgvuldig adviseren omtrent uw zaak zodat u goed in kunt schatten wat de vervolgstappen zullen zijn.

Bel naar 072 – 512 32 29, e-mail naar [email protected], vul het terugbelformulier aan de rechterzijde in of vul het contactformulier in.

Waarom ons

Gratis kennismakingsgesprek

5000+ zaken behandeld

Flexibel én voordelig

Ook pro-deo

30+ jaar ervaring

Woensdag inloopspreekuur