• "Helder en toegankelijk."

Advocaat Heiloo

Bent u op zoek naar een advocaat in de omgeving Heiloo? Dan is Advocatenkantoor Appelman de geschikte partner voor u. Met ons kantoor in Alkmaar zijn wij eenvoudig bereikbaar en houden we de lijntjes kort.

Advocatenkantoor Appelman bestaat uit een klein team van drie advocaten en drie secretaresses die u rechtshulp bieden binnen de volgende rechtsgebieden:

Door de compactheid van ons team kennen wij al onze klanten, houden we lijntjes kort en hanteren wij een zeer aantrekkelijk uurtarief. Daarnaast is een kennismakingsgesprek van een half uur bij ons altijd gratis. Neem dus vrijblijvend contact op!

Missie en visie

Het bieden van kwalitatief hoogstaande rechtshulp tegen een aantrekkelijk en eerlijk uurtarief is waar Appelman zich hard voor maakt. Snelheid en doeltreffendheid zijn hierin key.

Historie Advocatenkantoor Appelman

In 1989 werd Advocatenkantoor Appelman opgericht door Mr. P.P.J.L (Peter) Appelman. Na het ontvangen van zijn diploma in 1985 was Appelman advocaat en startte zijn eigen advocatenkantoor in een klein pand aan de Kanaalkade te Alkmaar.

De sympathieke werkwijze van Appelman sloeg aan bij klanten en resulteerde in een sterke groei. Een groei zo sterk dat uitbreiding naar een groter pand een must werd. In 1994 kwam advocaat mr. J (Johan) de Haan, Appelman versterken. 8 jaar later in 2002 trad ook advocaat mr. F.R. (Franky) Menso toe tot het team van Appelman.

Bent u opzoek naar een advocaat in de regio Heiloo? Neem dan contact met ons op via 072 – 512 32 29 of mail naar info@appelman.nl

Praktijksituaties

Wanneer iemand lijdt aan een psychiatrische stoornis en een gevaar vormt voor zichzelf of zijn omgeving, kan hij of zij gedwongen worden opgenomen in een GGZ-instelling. Om over te gaan tot een gedwongen opname, moet het bovendien zo zijn dat dit gevaar niet op een andere, minder ingrijpende manier kan worden afgewend. Ook moet iemand onvoldoende bereid zijn om zich vrijwillig te laten opnemen.

Lees meer

mr. P.P.J.L (Peter) Appelman

Geboren in 1956 en vader van drie zonen. Oprichter van het kantoor en sinds 1985 advocaat te Alkmaar.

Mijn aandachtsgebieden als advocaat zijn arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en personen- en familierecht.

Mijn hobby is atletiek. Momenteel ben ik actief als looptrainer bij atletiekvereniging Trias in Heiloo. Ik loop jaarlijks nog de kwart marathon van Egmond. In mijn jongere jaren was ik een begenadigd middenafstandsloper met o.a. een Nederlands kampioenschap.

mr. J. (Johan) de Haan

Geboren in 1961, getrouwd en vader van drie kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1994.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op huurrecht, arbeidsrecht en incassozaken. Zowel voor particulieren en MKB. Ik hecht een groot belang aan een persoonlijke service (uw zaak is niet slechts een dossiernummer) en snel en doortastend handelen met een gedegen kennis van zaken.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Met name roeien en skeeleren met de kinderen.

mr. F.R. (Franky) Menso

Geboren in 1965, samenwonend en vader van twee kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1992.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op personen- en familierecht, strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ) en arbeidsrecht. Zowel voor particulieren en MKB. Het gaat mij niet alleen om het dossier maar ook om de mens erachter.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en muziek. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van klassieke auto’s en films van voor 1980.