Inloopspreekuur

Op woensdag van 09.00 uur tot 17.30 uur houden wij inloopspreekuur. U kunt dan zonder afspraak naar binnen lopen om uw zaak voor te leggen. Het kan handig zijn om relevante stukken direct mee te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze mogelijkheid om een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten in te plannen wanneer het u én ons schikt. Als u daarvoor kiest dan is het erg handig om voorafgaand aan deze afspraak uw problemen en vragen te e-mailen. Zo kunnen wij de afspraak goed met u goed voorbereiden.

Uw problemen en vragen kunt u mailen naar [email protected]

Wat neemt u mee naar de afspraak?

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Om deze voor u aan te kunnen vragen, hebben wij uw identiteitskaart, paspoort of rijbewijs nodig. Daarnaast vragen wij u het volgende mee te nemen;

• bij een arbeidszaak zijn vaak de arbeidsovereenkomst van belang, salarisstroken en eventuele correspondentie in de vorm van afschriften van brieven of e-mails tussen u en uw werkgever.

• bij een echtscheiding is het doorgaans zinvol bij het eerste gesprek een kopie mee te nemen van de huwelijkse voorwaarden als u op huwelijkse voorwaarden getrouwd bent, een kopie van de hypotheekakte, de eigendomsakte van de woning en salarisstroken van u en uw echtgenoot, de aangifte inkomstenbelasting en een opsomming van uw bezittingen en schulden.

• bij alimentatiekwesties neemt u de meest recente jaaropgaaf en drie recente salarisstroken of uitkeringsspecificaties mee. Indien van toepassing neemt u ook de beschikking (uitspraak) van de Rechtbank waarin de alimentatie is bepaald of het convenant waarin de alimentatie is vastgelegd mee.

• bij een uitkeringskwestie is de beslissing van het UWV waartegen u bezwaar maakt nodig en een specificatie van uw uitkering.

Weet u niet precies wat wel en niet van belang is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In het eerste gesprek zal uw advocaat aangeven welke stukken hij precies nodig heeft. U kunt die dan achteraf opsturen of bij een volgende afspraak meenemen. Neemt u originele stukken mee, dan maken wij daar kopieën van. De originelen blijven altijd in uw bezit.

Waarom ons

Gratis kennismakingsgesprek

5000+ zaken behandeld

Flexibel én voordelig

Ook pro-deo

30+ jaar ervaring

Woensdag inloopspreekuur