Rechtswinkel Alkmaar

Als u kiest voor advocatenkantoor Appelman dan neemt u een kleine, persoonlijke rechtswinkel in handen met veel ervaring. Ons advocatenkantoor, gevestigd in Alkmaar, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur en heeft in die lange periode al meer dan 1000 zaken behandeld.

De kleinschaligheid van onze rechtswinkel wordt gekenmerkt door een persoonlijk karakter en de zeer korte lijnen tussen onze advocaten en cliënten. Deze aanpak zorgt er al meer dan 30 jaar voor dat wij ook nog eens een zeer aantrekkelijk uurtarief kunnen hanteren. Daarnaast is een kennismakingsgesprek van een half uur bij ons altijd gratis!

Door ons kleine en hechte team leren wij onze cliënten echt kennen en zijn wij zeer flexibel in omgang. Deze insteek gaf ook aanleiding voor de oprichting van advocatenkantoor Appelman in 1989. Ons team van drie advocaten en drie secretaresses bieden sindsdien rechtshulp aan particulieren en MKB-bedrijven in o.a. de regio Alkmaar.

Rechtsgebieden

Situatie

Arbeidsrecht Echtscheiding
Personen- en familierecht Alimentatie
Strafrecht Ontslag
Huurrecht Incasso
Sociaal zekerheidsrecht Omgangsregeling
Verbintenissenrecht
BOPZ-zaken

Bent u op zoek naar een rechtswinkel die gespecialiseerd is in bovenstaande rechtsgebieden of situaties? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur!

Missie en visie

Het bieden van kwalitatief hoogstaande rechtshulp tegen een aantrekkelijk en eerlijk uurtarief is waar Appelman zich hard voor maakt. Snelheid en doeltreffendheid zijn hierin doorslaggevend.

Historie Advocatenkantoor Appelman

Advocatenkantoor Appelman werd in 1989 opgericht door Mr. P.P.J.L (Peter) Appelman. Hij richtte advocatenkantoor Appelman op na het behalen van zijn diploma in 1985 en wende zich direct tot een klein pand aan de kanaalkade te Alkmaar

De sympathieke werkwijze van Appelman sloeg aan bij klanten en resulteerde in sterke groei. Door deze groei was Appelman genoodzaakt een groter pand te betrekken, waarin ook nieuwe collega’s een plaats konden innemen. In 1994 kwam advocaat mr. J (Johan) de Haan, Appelman versterken. 8 jaar later in 2002 trad ook advocaat mr. F.R. (Franky) Menso toe tot het team van Appelman. Tegenwoordig is ons advocatenkantoor gevestigd aan de Nieuwlandersingel 53 te Alkmaar.

Bent u opzoek naar een rechtswinkel in de regio Alkmaar? Neem dan contact met ons op via 072 – 512 32 29 of mail naar [email protected]. U bent van harte welkom!

Rechtsgebieden

Situaties

Arbeidsrecht Echtscheiding
Personen- en familierecht Ontslag
Strafrecht Alimentatie
Huurrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Verbintenissenrecht
BOPZ-zaken

Bent u op zoek naar een rechtswinkel die gespecialiseerd is in bovenstaande rechtsgebieden of situaties? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur!

Historie advocatenkantoor Appelman

Na het behalen van zijn diploma in 1989 startte Appelman zijn eigen rechtswinkel aan de kanaalkade te Alkmaar. Zijn missie is en was om toegankelijke rechtshulp te bieden aan particulieren en het MKB. Hierbij spelen korte lijnen, eerlijke tarieven en het compleet ontzorgen van de cliënten een belangrijke rol. Bovengenoemde waarden spraken aan en Appelman kreeg het steeds drukker. Dit was genoeg reden tot uitbreiding naar het huidige pand aan de Nieuwlandersingel en het aanstellen van advocaat J. (Johan) de Haan in 1994. Successen vloeide door, waardoor ook advocaat mr. F.R. (Franky) Menso zich in 2002 aansloot bij het team.

Bent u op zoek naar een rechtswinkel in de regio Heerhugowaard? Neem dan contact op via 072 – 512 32 29 of [email protected]en maak gebruik van gratis kennismakingsgesprek.

Waarom ons

Gratis kennismakingsgesprek

1000+ zaken behandeld

Flexibel én voordelig

Ook pro-deo

30+ jaar ervaring

Woensdag inloopspreekuur

mr. P.P.J.L (Peter) Appelman

Geboren in 1956 en vader van drie zonen. Oprichter van het kantoor en sinds 1985 advocaat te Alkmaar.

Mijn aandachtsgebieden als advocaat zijn arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en personen- en familierecht.

Mijn hobby is atletiek. Momenteel ben ik actief als looptrainer bij atletiekvereniging Trias in Heiloo. Ik loop jaarlijks nog de kwart marathon van Egmond. In mijn jongere jaren was ik een begenadigd middenafstandsloper met o.a. een Nederlands kampioenschap.

mr. J. (Johan) de Haan

Geboren in 1961, getrouwd en vader van drie kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1994.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op huurrecht, arbeidsrecht en incassozaken. Zowel voor particulieren als het MKB. Ik ben registermediator in vooral familie- en echtscheidingszaken en arbeidsrechtelijke zaken en ik sta ingeschreven bij de MfN (Mediators federatie Nederland). Ik hecht een groot belang aan een persoonlijke service (uw zaak is voor mij niet slechts een dossiernummer) en snel en doortastend handelen met een gedegen kennis van zaken.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Met name roeien en skeeleren met de kinderen.

mr. F.R. (Franky) Menso

Geboren in 1965, samenwonend en vader van twee kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1992.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op personen- en familierecht, strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ) en arbeidsrecht. Zowel voor particulieren en MKB. Evenals mr. Johan de Haan ben ik registermediator in vooral familie- en echtscheidingszaken en arbeidsrechtelijke zaken en sta ik ingeschreven bij de MfN (Mediators federatie Nederland). Het gaat mij niet alleen om het dossier maar ook om de mens erachter.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en muziek. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van klassieke auto’s en films van voor 1980.