Goedkope advocaat Heerhugowaard

Bent u opzoek naar een goedkope advocaat in de regio Heerhugowaard? Dan bent u bij advocatenkantoor Appelman aan het juiste adres! Met meer dan 1000 behandelde zaken is ons compacte advocatenbureau al meer dan 30 jaar in staat rechtshulp te bieden tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief.

Rechtsgebieden

Situatie

Arbeidsrecht Echtscheiding
Personen- en familierecht Alimentatie
Strafrecht Ontslag
Huurrecht Incasso
Sociaal zekerheidsrecht Omgangsregeling
Verbintenissenrecht
BOPZ-zaken

Gratis kennismakingsgesprek (30min)

Voordat u met een advocaat in zee gaat, wilt u natuurlijk eerst weten met wie u te maken krijgt. Mede om deze reden is een kennismakingsgesprek van een half uur bij ons altijd gratis! In dit half uur bespreken we kort uw zaak om vervolgens een tijds -en kosteninschatting te maken. Daarnaast wordt ook de slagingskans in acht genomen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van uw zaak en onze expertise.

Gefinancierde rechtshulp

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen bekijkt het Juridisch Loket de mogelijkheid of u in aanmerking komt voor (deels) gefinancierde rechtshulp. Als u daarvoor in aanmerking komt dan kunt u gebruik maken van een pro-deo advocaat van Appelman.

Eerlijk uurtarief

Als u na de eerste kennismaking besluit om een goedkope advocaat van advocatenkantoor Appelman in de arm te nemen, dan rekenen wij een uurtarief van € 187,- (ex btw). Wij willen rechtshulp toegankelijk houden voor een breed publiek, daarom brengen wij, anders dan veel andere kantoren, geen kantoorkosten en/of studiekosten in rekening.

Neem contact op voor een gratis kennismaking

Dus bent u op zoek naar een goedkope advocaat in Heerhugowaard en omgeving en ziet u in advocatenkantoor Appelman een geschikte partner? Neem dan contact op via 072 – 512 32 29 of e-mail naar [email protected].

Wij bespreken uw zaak graag tijdens een gratis kennismaking van een half uur!

Waarom ons

Gratis kennismakingsgesprek

1000+ zaken behandeld

Flexibel én voordelig

Ook pro-deo

30+ jaar ervaring

Woensdag inloopspreekuur

Praktijksituaties

Wanneer iemand lijdt aan een psychiatrische stoornis en een gevaar vormt voor zichzelf of zijn omgeving, kan hij of zij gedwongen worden opgenomen in een GGZ-instelling. Om over te gaan tot een gedwongen opname, moet het bovendien zo zijn dat dit gevaar niet op een andere, minder ingrijpende manier kan worden afgewend. Ook moet iemand onvoldoende bereid zijn om zich vrijwillig te laten opnemen.

Lees meer

mr. P.P.J.L (Peter) Appelman

Geboren in 1956 en vader van drie zonen. Oprichter van het kantoor en sinds 1985 advocaat te Alkmaar.

Mijn aandachtsgebieden als advocaat zijn arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en personen- en familierecht.

Mijn hobby is atletiek. Momenteel ben ik actief als looptrainer bij atletiekvereniging Trias in Heiloo. Ik loop jaarlijks nog de kwart marathon van Egmond. In mijn jongere jaren was ik een begenadigd middenafstandsloper met o.a. een Nederlands kampioenschap.

mr. J. (Johan) de Haan

Geboren in 1961, getrouwd en vader van drie kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1994.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op huurrecht, arbeidsrecht en incassozaken. Zowel voor particulieren als het MKB. Ik ben registermediator in vooral familie- en echtscheidingszaken en arbeidsrechtelijke zaken en ik sta ingeschreven bij de MfN (Mediators federatie Nederland). Ik hecht een groot belang aan een persoonlijke service (uw zaak is voor mij niet slechts een dossiernummer) en snel en doortastend handelen met een gedegen kennis van zaken.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Met name roeien en skeeleren met de kinderen.

mr. F.R. (Franky) Menso

Geboren in 1965, samenwonend en vader van twee kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1992.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op personen- en familierecht, strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ) en arbeidsrecht. Zowel voor particulieren en MKB. Evenals mr. Johan de Haan ben ik registermediator in vooral familie- en echtscheidingszaken en arbeidsrechtelijke zaken en sta ik ingeschreven bij de MfN (Mediators federatie Nederland). Het gaat mij niet alleen om het dossier maar ook om de mens erachter.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en muziek. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van klassieke auto’s en films van voor 1980.