Joke Van Egmond 4 months ago

Ik ben snel en adequaat geholpen door Dhr. P. Appelman

C Adnour a year ago

Hele goede ervaringen met dhr Appelman gehad. Hij heeft mij enkele jaren bijgestaan op verschillende gebieden, vooral wat betreft echtscheiding en omgang, en ben daar zeer tevreden over. Hij geeft eerlijk en realistisch advies, reageert snel op vragen en heeft genoeg kennis van eerder genoemde zaken. Je bent bij hem geen dossiernummer maar een mens. Ik hoop hem in de toekomst niet meer nodig te hebben maar zal anders zeker weer bij hem aankloppen.
lees meer..

Ghislaine Desserjer a year ago

Zeer kundig geholpen door dhr. Appelman. Reageert erg vlot op e-mails waardoor alles soepel is verlopen.

Melissa Van Roode a year ago

Hele goede ervaring goed contact snel reacties terug mail,telefonisch goed bereikbaar Meerdere zaken gewonnen dankzei mnr appelman Raad mnr Appelman aan iedereen aan

Paul Zwagerman a year ago

Vanaf het eerste gesprek persoonlijk en professioneel en vooral begrijpelijk. Dat beviel mij wel, zo bang als ik was, werd al gauw duidelijk dat ik nergens bang voor hoefde te zijn. Blij dat er iemand met expertise naar heeft gekeken en naar heeft gehandeld, was ook een zeer wijze les 🙂 Omdat ik tegenwoordig in het buitenland zit was het erg fijn om ook per email te kunnen communiceren. Mocht het nodig zijn, dan klop ik graag nog een keer op uw deur! Dank u wel Mr. de Haan ( Johan )!
lees meer..