Rechtshulp Langedijk

Bij advocatenkantoor Appelman kunt u terecht voor rechtshulp in de gemeente Langedijk! Wij zijn een compact advocatenbureau gevestigd in Alkmaar. Door de kleinschaligheid van ons bureau zijn wij zeer flexibel, kunnen we een gunstig uurtarief hanteren en houden we de lijnen kort. Naast een gunstig uurtarief is een kennismakingsgesprek van een half uur bij ons altijd gratis! Neem hiervoor contact op.

Ons kantoor bestaat uit een team van drie advocaten en drie secretaresses die rechtshulp bieden aan particulieren en het MKB (midden- kleinbedrijf) in de gemeente Langedijk. Wij staan onze cliënten bij op onderstaande rechtsgebieden, maar ook voor andere zaken kunt u bij ons altijd terecht.

Geschiedenis advocatenkantoor Appelman

mr. P.P.J.L. (Peter) Appelman werd in 1985 advocaat. Na het afronden van zijn advocaat-stagiaire periode besloot Appelman een eigen advocatenkantoor op te richten. In 1989 ontstond advocatenkantoor Appelman aan de Kanaalkade te Alkmaar.

Appelman zou toegankelijke rechtshulp gaan bieden aan particulieren en het MKB in o.a. de gemeente Langedijk. Gunstige tarieven, doeltreffendheid en korte lijnen werden door de cliënten erg gewaardeerd. Al snel moest advocatenkantoor Appelman uitbreiden. In 1994 verhuisde het kantoor dan ook naar de Nieuwlandersingel 53. In datzelfde jaar kwam advocaat mr. J. (Johan) de Haan Appelman versterken. In 2002 sloot ook advocaat mr. F.R. (Franky) Menso zich aan bij het team van advocaten.

Tegenwoordig is advocatenkantoor Appelman zes man sterk en bieden wij nog steeds goede, betaalbare rechtshulp aan particulieren en het MKB in de gemeente Langedijk en omstreken.

Bent u dus op zoek naar een advocaat in gemeente Langedijk? Neem dan contact op via 072 – 512 32 29 of mail naar [email protected]

Waarom ons

Gratis kennismakingsgesprek

1000+ zaken behandeld

Flexibel én voordelig

Ook pro-deo

30+ jaar ervaring

Woensdag inloopspreekuur

Praktijksituaties

Wanneer iemand lijdt aan een psychiatrische stoornis en een gevaar vormt voor zichzelf of zijn omgeving, kan hij of zij gedwongen worden opgenomen in een GGZ-instelling. Om over te gaan tot een gedwongen opname, moet het bovendien zo zijn dat dit gevaar niet op een andere, minder ingrijpende manier kan worden afgewend. Ook moet iemand onvoldoende bereid zijn om zich vrijwillig te laten opnemen.