Alimentatie advocaat Alkmaar

Alimentatiegeschil of alimentatieprocedure? Neem een alimentatieadvocaat van Appelman advocaten in de arm

Appelman Advocaten in Alkmaar sterk in familierecht

Mr. Peter Appelman, Mr. Johan de Haan en Mr. Franky Menso hebben samen meer dan 60 jaar ervaring in de advocatuur. Het aantal scheidingen in Nederland neemt jaarlijks toe. Sinds de oprichting van ons kantoor in 1989 is de vraag naar alimentatieadvocaten dan ook explosief gestegen. Veel mensen kiezen voor een alimentatieadvocaat van advocatenkantoor Appelman. Wij staan onze cliënten persoonlijk en slagvaardig terzijde. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Bel ons gerust om een afspraak te maken (072 – 512 32 29).

Appelman advocaten: specialisten in alimentatierecht

Mr. Peter Appelman en Mr. Franky Menso hebben zich gespecialiseerd in het familierecht. Daarbinnen neemt het alimentatierecht een aanmerkelijke plaats in. Beide heren kunnen u hierin uitstekend bijstaan. Omdat de klik tussen cliënt en advocaat bij alimentatiegeschillen en alimentatieprocedures van groot belang is, kiest u zelf wie het beste bij u past. Beide alimentatieadvocaten zijn ervaren op het gebied van kinderalimentatie en partneralimentatie en beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van alimentatieberekening en de TREMA-normen.

Waarom Appelman advocaten kiezen om u bij te staan?

  • wij zijn gespecialiseerde alimentatieadvocaten
  • wij boeken goede resultaten voor alimentatiegerechtigden én alimentatieplichtigen
  • wij werken ook op basis van gefinancierde rechtshulp (pro deo)

Wanneer neemt u contact met hem op?

U kunt bijvoorbeeld in de volgende gevallen contact op met Appelman advocaten te Alkmaar:

  • u heeft problemen met de partneralimentatie
  • u heeft problemen met de kinderalimentatie
  • u wilt minder alimentatie betalen
  • u wilt meer alimentatie ontvangen
  • u wilt de alimentatie afkopen
  • u kunt niet (langer) aan de alimentatieverplichting voldoen

Afspraak maken

U kunt Mr. Peter Appelman bellen op 072 – 512 32 29 of e-mailen op p.appelman@appelman.nl. Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt een half uur. Als u van tevoren uw problemen en vragen op papier zet en deze aan de advocaat van uw keuze mailt, kan hij zich goed voorbereiden op het gesprek. Zo werpt het de meeste vruchten af. Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen met Mr. Franky Menso? Dan kunt u ook bellen naar 072 – 512 32 29. E-mail voor Mr. Franky Menso stuurt u naar fmenso@appelman.nl.