U kiest voor advocatenkantoor Appelman omdat wij:

  • Een gratis kennismaking en aantrekkelijk uurtarief hanteren

Bij ons kunt u altijd gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Deze afspraak kunt u eenvoudig inplannen door het formulier op de contactpagina in te vullen. Met een uurtarief van € 189,- zijn wij in staat om u rechtshulp te bieden van hoge kwaliteit.

  • Al meer dan 1000+ zaken hebben behandeld

Uiteenlopend van strafzaken tot scheidingszaken hebben wij al meer dan 1000+ zaken behandeld en veelal tot een succes gebracht.

  • Erg flexibel én voordelig zijn

Door de kleinschaligheid van ons advocatenkantoor kunnen we de lijntjes kort houden en zijn we daardoor erg flexibel. Deze flexibiliteit draagt bij aan daadkracht. Daarnaast heeft advocatenkantoor Appelman een zeer persoonlijk karakter.

  • Ook pro-deo zaken doen (gesubsidieerde rechtsbijstand)

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen bekijkt het Juridisch Loket de mogelijkheid of u in aanmerking komt voor (deels) gefinancierde rechtshulp.

Is dit het geval, dan zal een formulier worden ingevuld en een kopie van uw identiteitsbewijs worden gevraagd. Uw aanvraag zal dan worden verzonden aan de Raad voor Rechtsbijstand die onder meer aan de hand van uw Burger Service Nummer (BSN) zal beoordelen of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.

  • 30+ jaar ervaring hebben

Advocaat mr. P.P.J.L. (Peter) Appelman, tevens oprichter van advocatenkantoor Appelman, is al sinds 1985 advocaat en heeft hierdoor meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur.

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek

bel banner v2

Bel mij terug!

Copyright Advocatenkantoor Appelman 2017

Webdesign & internetmarketing by Semster