Situaties

Hebt u te maken met één van onderstaande situaties? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag bij tijdens dergelijke situaties.

Omgangsregeling Alimentatie Incasso Echtscheiding Ontslag
Omgangsregeling Gaat u scheiden of bent u al gescheiden en heeft u samen kinderen? Dan dient u beiden zorg te dragen aan de opvoeding van uw kinderen. In veel gevallen komen partner en ex-partner zonder tussenkomt van een rechter tot een goede omgangsregeling, maar in sommige gevallen worden deze afspraken gemaakt met de tussenkomst van een advocaat/mediator
Alimentatiegeschil of alimentatieprocedure? Neem een alimentatieadvocaat van Appelman advocaten in de arm Appelman Advocaten in Alkmaar sterk in familierecht Mr. Peter Appelman, Mr. Johan de Haan en Mr. Franky Menso hebben samen meer dan 60 jaar ervaring in de advocatuur. Het aantal scheidingen in Nederland neemt jaarlijks toe.

Incasso Een betaling die uitblijft? Neem een incasso-advocaat van advocatenkantoor Appelman in de arm Appelman Advocaten; ook voor incassozaken Advocatenkantoor Appelman is in 1989 opgericht door dhr. P. Appelman. Samen met zijn collega’s Mr. Johan de Haan en Mr. Franky Menso heeft het kantoor al meer dan 60 jaar ervaring in de advocatuur.
Uit elkaar gaan is altijd ingrijpend. Vooral als je jarenlang lief en leed met elkaar hebt gedeeld en helemaal als er kinderen bij betrokken zijn. Scheiden of een samenwoning verbreken doet niemand zomaar. Vaak zijn er jaren van twijfel en gesprekken aan voorafgegaan.

Een ontslag advocaat vindt u bij Appelman advocaten! Particulieren en bedrijven in het MKB staan sterker met Advocatenkantoor Appelman. Appelman advocaten richt zich sinds 1989 op particulieren en MKB-bedrijven. Het personeel bestaat uit Mr. Peter Appelman, Mr. Johan de Haan en Mr. Franky Menso. Wij hebben kennis van arbeidsrecht en ontslagrecht maar

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek

bel banner v2

Bel mij terug!

Indien u in aanraking komt met politie of justitie omdat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit kan mr. F.R. Menso u van advies en bijstand voorzien.

Copyright Advocatenkantoor Appelman 2017

Webdesign & internetmarketing by Semster