Situaties

Hebt u te maken met één van onderstaande situaties? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag bij tijdens dergelijke situaties.

Omgangsregeling Alimentatie Incasso Echtscheiding Ontslag Adoptie
Gaat u scheiden of bent u al gescheiden en heeft u samen kinderen? Dan dient u beiden zorg te dragen aan de opvoeding van uw kinderen. In veel gevallen komen partner en ex-partner zonder tussenkomt van een rechter tot een goede omgangsregeling, maar in sommige gevallen worden deze afspraken gemaakt met de tussenkomst van een advocaat/mediator en/of

Alimentatiegeschil of alimentatieprocedure? Neem een alimentatieadvocaat van Appelman advocaten in de arm. Wij zijn sterk in familierecht! Mr. Peter Appelman, Mr. Johan de Haan en Mr. Franky Menso hebben samen meer dan 60 jaar ervaring in de advocatuur. Het aantal scheidingen in Nederland neemt jaarlijks toe.

Een betaling die uitblijft? Neem een incasso-advocaat van advocatenkantoor Appelman in de arm. In alle jaren dat het advocatenkantoor bestaat hebben onze advocaten al meer dan 1000 zaken behandeld.

Uit elkaar gaan is altijd ingrijpend. Vooral als je jarenlang lief en leed met elkaar hebt gedeeld en helemaal als er kinderen bij betrokken zijn. Scheiden of een samenwoning verbreken doet niemand zomaar. Vaak zijn er jaren van twijfel en gesprekken aan voorafgegaan.

Een ontslag advocaat vindt u bij Appelman advocaten! Particulieren en bedrijven in het MKB staan sterker met Advocatenkantoor Appelman.

Als onderdeel van het personen- en familierecht speciaiseert advocatenkantoor Appelman zich in het adoptierecht. Het rechtsgebied is de afgelopen decennia volop in ontwikkeling geweest.

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek

bel banner v2

Bel mij terug!

Psychiatrisch patiënten recht (BOPZ)

Wanneer iemand lijdt aan een psychiatrische stoornis en een gevaar vormt voor zichzelf of zijn omgeving, kan hij of zij gedwongen worden opgenomen in een GGZ-instelling. Om over te gaan tot een gedwongen opname, moet het bovendien zo zijn dat dit gevaar niet op een andere, minder ingrijpende manier kan worden afgewend. Ook moet iemand onvoldoende bereid zijn om zich vrijwillig te laten opnemen.

Copyright Advocatenkantoor Appelman 2017

Webdesign & internetmarketing by Semster