Hieronder kunt u vrijblijvend uw contactgegevens achterlaten. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en kunt u aan de hand daarvan beslissen de procedure te starten. U kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen per mail via [email protected] of via 072 512 3229.

Informatie over een procedure tot voornaamswijziging vindt u in onze brochure voornaamswijziging. Daarin is ook een bijlage opgenomen welke u digitaal kunt invullen.

Intakeformulier voornaamswijziging

  • * Als u buiten Nederland geboren bent en uw akte is niet ingeschreven in de Nederlandse registers, geeft u dat s.v.p. hierboven aan.
  • U kunt uw huidige voornaam wijzigen, een of meerdere voornamen toevoegen of een voornaam schrappen. Een combinatie is ook mogelijk. Geeft u hieronder de volledige namen weer zoals u die wenst bij het verzoek tot naamswijziging.
  • U komt in aanmerking voor een toevoeging als u als alleenstaande minder verdient dan €19.100,- op jaarbasis of €26.500,- als u samenwonend of gehuwd bent of een eenoudergezin heeft. In dat geval betaalt u €203,- eigen bijdrage en €83,- griffierechten. Geef hieronder uw situatie aan:
    Ik kom in aanmerking voor toevoeging en geef toestemming dit namens mij aan te vragen
  • Geeft u hierboven de BSN van degene voor wie de voornaamswijziging verzocht wordt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.