Helder en toegankelijk.

Advocatenkantoor Appelman bestaat uit zes medewerkers; drie advocaten en drie secretaresses. Samen staan wij particulieren en het MKB bij in arbeidsrecht, personen- en familierecht, strafrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, verbintenissenrecht en BOPZ-zaken. Wij stellen ons graag aan u voor.

De advocaten

mr. P.P.J.L (Peter) Appelman

Geboren in 1956 en vader van drie zonen. Oprichter van het kantoor en sinds 1985 advocaat te Alkmaar.

Mijn aandachtsgebieden als advocaat zijn arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en personen- en familierecht.

Mijn hobby is atletiek. Momenteel ben ik actief als looptrainer bij atletiekvereniging Trias in Heiloo. Ik loop jaarlijks nog de kwart marathon van Egmond. In mijn jongere jaren was ik een begenadigd middenafstandsloper met o.a. een Nederlands kampioenschap.

mr. J. (Johan) de Haan

Geboren in 1961, getrouwd en vader van drie kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1994.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op huurrecht, arbeidsrecht en incassozaken. Zowel voor particulieren als het MKB. Ik hecht een groot belang aan een persoonlijke service (uw zaak is niet slechts een dossiernummer) en snel en doortastend handelen met een gedegen kennis van zaken.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Met name roeien en skeeleren met de kinderen.

mr. J. (Johan) de Haan is ook MfN-registermediator in vooral familie- en echtscheidingszaken. Zijn oplossingen kan hij echter ook gebruiken voor arbeidsrechtelijke zaken. Johan is aangesloten bij de MfN (Mediators federatie Nederland).

mfn register logo

mr. F.R. (Franky) Menso

Geboren in 1965, samenwonend en vader van twee kinderen. Advocaat te Alkmaar sinds 1992.

Ik voer een algemene praktijk met een nadruk op personen- en familierecht, strafrecht, psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ) en arbeidsrecht. Zowel voor particulieren en MKB. Het gaat mij niet alleen om het dossier maar ook om de mens erachter.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en muziek. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van klassieke auto's en films van voor 1980. 

Het team achter de advocaten

bg contact2

 

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek

bel banner v2

Bel mij terug!

Indien u in aanraking komt met politie of justitie omdat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit kan mr. F.R. Menso u van advies en bijstand voorzien.

Copyright Advocatenkantoor Appelman 2017

Webdesign & internetmarketing by Semster